Sedan 1989 Stort sortiment Enbart originalprodukter Snabba leveranser
Kundvagnen är tom

Kampanjer

Förstasidan / Kampanjer
Hemmakontoret? För att uppnå samma effketivitet hemma som på arbetet bör arbetsstationen så långt det är möjligt återskapas hemma. För en person som har gott om plats innebär detta oftast en stor eller flera små skärmar, dockningsstation, mus och tangentbord. kanske också en webkamera och ett headset för att kunna hålla kontakt med kontoret. Om man t ex måste sitta vid köksbordet, och inte önskar att ha ett kontor stående finns det som tur är enklare lösningar som enkelt kan tas fram och tas bort men som ändå gör att man kan arbeta effektivt.. Med en extraskärm, mus/tangentbord och ett bra headset får man i stort sätt gjort de flesta arbetsuppgifter hemma.
Lenovo ThinkBook Den tunna och lätta, bärbara ThinkBook datorn fångar blicken med ett chassi helt i aluminium och en tunn bildskärmsram. Den är snabb med Intel®-processor, Modern Standby och SSD-enhet.
HP PC+HP Tillbehör till bra pris Det lönar sig att titta in på denna sida - vi uppdaterar löpande med nya produkter. Passa på att fynda nu när det lönar sig extra mycket! Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella ändringar och tryckfel.