Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Sedan 1989 Stort sortiment Enbart originalprodukter Snabba leveranser
Kundvagnen är tom

CASIO Miniräknare CASIO SL-320TER+

CASIO Miniräknare CASIO SL-320TER+ (SL-320TER+)

CASIO Miniräknare CASIO SL-320TER+

Artikelnr:
SL-320TER+
EAN:
4549526612367
  • Typ Kalkylator
215:-
268,75 inkl. moms
HYRA (ex moms)
36-mån 
8:-/månader
Vid HYRA gäller. Uppläggningsavgift 0:- , administrationsavgift 0:-/månad, minsta order 5 000:- Moms tillkommer. Förutsätter kreditgodkänning. Hyra kan väljas som ett betalningssätt när du kommer till kassan.
Beskrivning

Casio® SL-320TER+ är en kompakt miniräknare med plånboksfodral, som har en lättläst LCD-skärm och en mängd skatteberäkningar. Räknaren SL-320TER+ från Casio® har dubbel strömförsörjning med både batteri och solcell för effektiv energiförbrukning. Plastknapparna är robusta och det praktiska plånboksfodralet gör att enheten är skyddad från stötar och repor. Inkluderar en dubbeltryckningsfunktion, vilket gör det möjligt att trycka ner nästa knapp samtidigt som du håller en intryckt så att beräkningarna blir snabbare och mer effektiva. Casio® SL-320TER+ har praktiska funktioner för finansiella ändamål såsom skatteberäkningar och procenträkning, euro-omvandling, samt ett oberoende minne, knapp för teckenbyte och tangent för dubbelnolla för stora summaberäkningar.
-Stor och lättläst LCD-skärm med 12 siffror
-Dubbeltryckningsfunktion för snabb beräkning
-Kombinerar batteri och solenergi
-Plasthölje och plastknappar
-Inkluderar plånboksfodral för skydd
-Oberoende minne
-Procenträkning
-Euro-omvandling
-Skatteberäkning
-Knapp för teckenbyte
-Tusentalsavdelare
-Tangent för dubbla nollor
-Mått (LxHxB): 118 x 70 x 8 mm

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.