Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Sedan 1989 Stort sortiment Enbart originalprodukter Snabba leveranser
Kundvagnen är tom

DELL Dock with 130W AC adapter - EU

Förstasidan / Datorer / Datortillbehör / DELL Dock with 130W AC adapter - EU
DELL Dock with 130W AC adapter - EU (452-BCCQ)

DELL Dock with 130W AC adapter - EU

Artikelnr:
452-BCCQ
EAN:
5397063764105
Nätt och smidig dockningsstation med USB-C.
  • Typ Docking / replikator
1.450:-
1.812,50 inkl. moms
På lager 10
HYRA (ex moms)
36-mån 
51:-/månader
Vid HYRA gäller. Uppläggningsavgift 0:- , administrationsavgift 0:-/månad, minsta order 5.000:- Moms tillkommer. Förutsätter kreditgodkänning. Hyra kan väljas som ett betalningssätt när du kommer till kassan.
Beskrivning

En kabelanslutning Använd Dell Docks kraftfulla DisplayPort med USB Type-CTM-kabel för att på ett smidigt sätt ansluta en bärbar dator eller surfplatta till en enda data- och strömkälla på upp till 130 W för Dell-enheter och 60 W för enheter från andra tillverkare. Dessutom får du en enkel och tillförlitlig anslutning från din bärbara dator eller surfplatta till dubbla skärmar i full HD-upplösning eller till en enda 4K-skärm på 30 Hz och all annan viktig kringutrustning. Små utrymmeskrav och stor flexibilitet Dell Dock är extremt liten – 15,49 x 10,92 x 2,11 cm – och har en enda kabel. Ställ den där du vill arbeta – på skrivbordet på kontoret, vid en gemensam arbetsstation (hot desk) eller i ett konferensrum. Den får plats även i begränsade utrymmen. En dockningsstation för allt Dell Dock är kompatibel med utvalda bärbara Dell-datorer, workstations, surfplattor och ett flertal kompatibla enheter från andra tillverkare. Via USB Type-CTM-portarna ombesörjer dockningsstationen dataöverföring, sändning av videosignaler och strömförsörjning. Anslut enkelt till bildskärmar, mus, tangentbord och ljudkringutrustning via Dell Dock från valfritt kompatibelt datorsystem. Anslut för samarbete Ta med dig din bärbara dator till nästa möte där du och dina kollegor snabbt kan ansluta till Dell Dock och visa upp er senaste PowerPoint-presentation på en ansluten skärm eller med en projektor. Förbättrade grafikprestanda USB Type-CTM-anslutningen är en toppmodern och extremt tillförlitlig teknik för hög grafikprestanda. Bilden på skärmen blir skarp och tydlig. Anslutningar och funktioner: - Stöder två FHD-skärmar - Två USB 2.0-portar - Tre USB 3.0-portar - Högtalarutgång (baksida) - Kombinationsport för ljud (framsida) - Gigabit Ethernet - Kensington-låsplats - Nätadapter på 130 W med 7,4 mm hylsa Vad finns i lådan? - Dell Dock - DisplayPort via USB Type-CTM-kabel - Nätadapter på 130 W med 7,4 mm hylsa - Snabbinstallationsguide Dell Dock ger gemensam dockning för både Dell-plattformar och andra plattformar via en DisplayPort med USB Type-C™ som ger tillförlitlig anslutning och skarp bild. Dockningsstationen ansluts med en enda kabel, vilket frigör utrymme på skrivbordet och på arbetsplatsen. Det går även att montera dockningsstationen bakom en skärm eller på skrivbordet. Dell Dock är en liten och kompakt dockningsstation som är perfekt för presentationer, med snabb, effektiv anslutning till flera bildskärmar och all vanlig kringutrustning via en praktisk kabel.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.