Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Sedan 1989 Stort sortiment Enbart originalprodukter Snabba leveranser
Kundvagnen är tom

HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP

Förstasidan Print Laser- & Bläckskrivare HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)
HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP (2Z624E#B19)

HP LASERJET PRO MFP 4102FDWE PRINTER MFP

Artikelnr:
2Z624E#B19
EAN:
0195161936241
Skrivare med dynamiskt aktiverad säkerhet
 • Typ Laser
 • Multifunktion Ja
 • Färg Nej
 • USB Ja
 • Ethernet Ja
 • Wi-Fi Ja
 • Mobile Print Ja
 • Utskriftshastighet färg 0ppm
 • Svart/vit utskriftshastighet 40ppm
 • Mediastorlek A4
 • Gränssnitt Ethernet, Trådlöst lokalt datornät, USB 2.0
6 138:-
7 672,50 inkl. moms
Förväntad i lager 2023-10-01
HYRA (ex moms)
36-mån 
215:-/månader
Vid HYRA gäller. Uppläggningsavgift 0:- , administrationsavgift 0:-/månad, minsta order 5 000:- Moms tillkommer. Förutsätter kreditgodkänning. Hyra kan väljas som ett betalningssätt när du kommer till kassan.
Beskrivning

Vissa HP-skrivare är endast avsedda att användas med kassetter som har nya eller återanvända HP-chip eller elektroniska kretsar. Dessa skrivare använder dynamiska säkerhetsåtgärder för att blockera kassetter med chip som inte kommer från HP eller elektroniska kretsar. Regelbundna uppdateringar av den inbyggda programvaran gör att åtgärderna fortsätter att vara effektiva och blockerar kassetter som fungerade tidigare. Ett återanvänt HP-chip och elektroniska kretsar gör det möjligt att använda återanvända, renoverade och påfyllda kassetter.

 • Enkel installation och managering – kräver att Smart Admin-kontrollpanelen används för skrivarinstallation och registrering av användare. 
 • Trådlös kommunikation är kompatibel med frekvensbanden 2,4 och 5 GHz. Mer information finns på hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. 
 • Smart-app (Smart Pro): Kräver nedladdning av appen HP Smart. Information om lokala skrivarkrav finns på www.hp.com/go/mobileprinting. Vissa funktioner/program är endast tillgängliga på engelska och skiljer sig mellan versionen för stationära datorer och mobilversionen. Abonnemang kan krävas. 
 • Forest First – HP samarbetar med våra partner inklusive WWF och Arbor Day Foundation för att förvalta, återställa och skydda skogar i många länder runt om i världen. Med HP+ är varje utskrift – oavsett pappersleverantör – en del av HPs Forest Positive Framework som motverkar riskerna för avskogning. HP-papper kommer endast från certifierade och ansvarsfullt förvaltade skogar eller från återvunnet material. För andra leverantörers papper investerar HP i projekt för återställning, skydd eller förvaltning av skogar i viktiga regioner, i tillräckligt stor utsträckning för att kompensera för papper som har använts av HP+ kunder och som kanske inte har framställts på ett ansvarsfullt sätt. Besök www.hp.com/forestfirst för mer information 
 • Utökad garanti: Totalt 2 års HP-garanti. Se dokumentationen i skrivarförpackningen för mer information om HP-garantin. HPs garantiförmåner gäller utöver de lagstadgade rättigheter som gäller enligt tillämplig konsumentskyddslagstiftning avseende varor som inte överensstämmer med försäljningsavtalet. Sådana lagstadgade rättigheter för konsumenter är inte begränsade eller påverkas på något annat sätt av HPs garanti. Se: www.hp.com/limitedwarranty.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.